| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
-ReBeL-
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manyy
Csatlakozott: 2004.11.13., Szombat, 12:13 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest |L-szektor|
|
Elküldve: 2008 Dec. 20, Szomb. 16:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Na, ez engem is érdekelt volna, de úgylátom már lekéstem...  _________________ "Lángbetûkkel írhassuk fel a pírkadó égre, drága hazánk Magyarország feltámadtál végre!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
JoKeR_99
Csatlakozott: 2006.05.04., Csütörtök, 18:17 Hozzászólások: 4075 Tartózkodási hely: Hegyeshalom, meccsen: K-L
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KP
Csatlakozott: 2007.11.04., Vasárnap, 23:47 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Dec. 20, Szomb. 16:20 Hozzászólás témája: |
|
|
| En ugytudom mar nem lehet kapni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ptomi
Csatlakozott: 2008.03.02., Vasárnap, 18:28 Hozzászólások: 1176 Tartózkodási hely: Budapest 13.kerület
|
Elküldve: 2008 Dec. 20, Szomb. 16:17 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hol tudnám megvenni a könyvet? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szegedi Zsolti
|
Elküldve: 2008 Dec. 20, Szomb. 16:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| peterszky írta: | | Som Lajos - Ferencvárosi Hooligans A 2-es szektor címû könyvrõl mik a vélemények? Érdekes, megéri megvenni? Vagy hanta az egész? |
A könyv 1995-ben íródott. A hírhedt kettes szektor tagjaival történõ beszélgetések vannak papírra vetve. Érzelmek, balhék. Kinek mit jelentenek és ki hogy élte meg ezeket. Érdemes elolvasni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SnEaK
Csatlakozott: 2006.01.19., Csütörtök, 22:48 Hozzászólások: 2418 Tartózkodási hely: Érsekújvár/Szeged
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
trebla
Csatlakozott: 2008.06.07., Szombat, 11:56 Hozzászólások: 1152 Tartózkodási hely: ix.ker.
|
Elküldve: 2008 Dec. 20, Szomb. 15:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez a zenész Som? _________________ az okos ember tele van kétkedéssel,a buta biztos önmagában... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterszky
|
Elküldve: 2008 Dec. 20, Szomb. 15:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| Som Lajos - Ferencvárosi Hooligans A 2-es szektor címû könyvrõl mik a vélemények? Érdekes, megéri megvenni? Vagy hanta az egész? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterszky
|
Elküldve: 2008 Dec. 18, Csüt. 21:36 Hozzászólás témája: |
|
|
UEFA-kupa: baltával támadtak meg egy holland szurkolót
Szurkolói rendbontás történt a Paris Saint-Germain–Twente labdarúgó UEFA-kupa találkozó elõtt, a harcoknak egy súlyosabb sérültje van, de nincs életveszélyben.
A párizsi rendõrség beszámolója szerint baltával sebesítettek meg a holland drukkert, akit az eset után azonnal kórházba szállították. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
NNS
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sasmadár
Csatlakozott: 2006.07.24., Hétfő, 17:39 Hozzászólások: 1318 Tartózkodási hely: Mindenhol otthon
|
Elküldve: 2008 Dec. 18, Csüt. 19:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem, õk a VIP-ben lesznek az "öltönyösökkel". _________________ Négy szócskát üzenek: vésd jól kebeledbe, s fiadnak hagyd örökül, ha kihunysz, a FRADI minden elõtt! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
three_lions
Csatlakozott: 2008.10.06., Hétfő, 21:44 Hozzászólások: 331 Tartózkodási hely: Buda
|
Elküldve: 2008 Dec. 18, Csüt. 18:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tényleg, arról volt szó, hogy mi lesz a 16osokkal? Ugyanúgy a vendégszektorhoz lévõ legközelebbi részen fognak ülni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sasmadár
Csatlakozott: 2006.07.24., Hétfő, 17:39 Hozzászólások: 1318 Tartózkodási hely: Mindenhol otthon
|
Elküldve: 2008 Dec. 18, Csüt. 17:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Na már most. Ha kész lesz a stadion, utána kezdi építeni a többi szenny plázát. Építési terület, tele municíóval a 3. félidõhöz.
(Persze ezt nem kell most komolyan venni)  _________________ Négy szócskát üzenek: vésd jól kebeledbe, s fiadnak hagyd örökül, ha kihunysz, a FRADI minden elõtt! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rehno
Csatlakozott: 2006.08.11., Péntek, 13:09 Hozzászólások: 1704 Tartózkodási hely: Vecsés,Ferencváros
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterszky
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bonyoc
Csatlakozott: 2007.05.18., Péntek, 19:59 Hozzászólások: 1088 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Dec. 17, Szer. 21:21 Hozzászólás témája: |
|
|
| deka írta: | | ggolyo írta: | http://img240.imageshack.us/img240/5305/petertatchelldc2.jpg
Valaki lefordíthatná!!! | Tudni kéne melyik"sajtóorgánum"hozta le ezt az igen értékes cikket?Ha a helyi blikk,akkor ennyit ér az infó!Kicsi a valószínûsége,hogy azon kerületben szívesen látott"vendégek" a buzik!Érzésem szerint szenzációhajhász kamu az egész!Kõbányán sem rugnának labdába a mocskok,mégha a bors ezt is állítja!  |
Ezt nem hinném.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gy. Zolika
Csatlakozott: 2004.07.05., Hétfő, 14:08 Hozzászólások: 5330 Tartózkodási hely: A gép elõtt
|
Elküldve: 2008 Dec. 17, Szer. 20:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Élõ TV-showba törtek be a Milan dühös szurkolói
Nem mindennapi módját választották tiltakozásuk kifejezésének a Milan szurkolói. A drukkerek betörtek a hétvégi forduló legfontosabb jeleneteit bemutató TV-show élõ adásába törtek be.
A piros-feketék szimpatizánsai amiatt háborogtak, hogy a közelmúlt botrányait követõen nem juthattak jegyhez a Juventus elleni csúcsrangadóra. A Milan-ultrák szerint így olyan divatdrukkerek jutottak jegyhez, akik csak a szezon legizgalmasabb meccseire váltanak belépõt, az igazi fanatikusok – õk – viszont kívül rekedtek. Elkeseredettségüknek a szurkolók a „Hol vannak a jegyek?” rigmussal adtak hangot.
http://www.youtube.com/watch?v=6_iOMAtVxys&eurl=http://www.pepsifoci.hu/node/22795&feature=player_embedded _________________ HAJRÁ FRADI!!!!!
"Az a cseh, aki tud magyarul, az a szlovák!" (Aranyosi Péter) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
deka
|
Elküldve: 2008 Dec. 17, Szer. 17:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| ggolyo írta: | http://img240.imageshack.us/img240/5305/petertatchelldc2.jpg
Valaki lefordíthatná!!! | Tudni kéne melyik"sajtóorgánum"hozta le ezt az igen értékes cikket?Ha a helyi blikk,akkor ennyit ér az infó!Kicsi a valószínûsége,hogy azon kerületben szívesen látott"vendégek" a buzik!Érzésem szerint szenzációhajhász kamu az egész!Kõbányán sem rugnának labdába a mocskok,mégha a bors ezt is állítja!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
three_lions
Csatlakozott: 2008.10.06., Hétfő, 21:44 Hozzászólások: 331 Tartózkodási hely: Buda
|
Elküldve: 2008 Dec. 17, Szer. 13:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| balázs C94 írta: |
azt elárulná valaki, hogy az alsógatyáig bekamerázott brit stadionkörnyéki utcákon, kocsmák körül miért nem hajlandóak a huligánok egy rohadt maszkot, kapucnit stb felvenni?
biztos van oka, csak én nem látom. |
Ez nagyon érdekes kérdés. Ugye alapból "huligán nem hord sálat", ami itthon is megvan, csak éppen itt nem kapnak az emberek 4 évet egy rohadt kocsmai bunyóért (most kapott pár Crystal Palace srác fejenként 4 évet...míg egy pedofil 30 hónap után szabadult Angliában, nevetséges)
Szóval ezek után tényleg nem értem, hogy miért nem húznak sálat, habár páran hordanak "ninját", de azoknak a száma is elhanyagolható. Biztosan szeretnének börtönbe menni, vagy nemtudom...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
santisolari
|
Elküldve: 2008 Dec. 17, Szer. 10:15 Hozzászólás témája: |
|
|
| bambi írta: | lefordítottam....
Mocskos Buzik! |
Temzébe mindegyikkel. Vagy óceánba inkább.
Nem lehetne kifejleszteni egy vírust, ami csak buzikat támad meg?  _________________ Utálunk, szar szlovákia!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
balázs C94
Csatlakozott: 2004.03.25., Csütörtök, 16:31 Hozzászólások: 10421 Tartózkodási hely: Család
|
Elküldve: 2008 Dec. 17, Szer. 10:03 Hozzászólás témája: |
|
|
azt elárulná valaki, hogy az alsógatyáig bekamerázott brit stadionkörnyéki utcákon, kocsmák körül miért nem hajlandóak a huligánok egy rohadt maszkot, kapucnit stb felvenni?
biztos van oka, csak én nem látom. _________________ Új magyar honfoglalás |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
balázs C94
Csatlakozott: 2004.03.25., Csütörtök, 16:31 Hozzászólások: 10421 Tartózkodási hely: Család
|
Elküldve: 2008 Dec. 17, Szer. 9:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| three_lions írta: | Ez nem vicc, tényleg léteznek ezek a csoportok.
Egyébként az a durva, hogy egy zártkörû hoolfórumon feljött ez a téma, és a többség azt mondta, hogy õk leszarják ha valamelyik társuk buzi, csak lehessen rá számítani ha box van. Érdekes. Vélemények? |
az ostoba, erkölcsrontó és vesztõ globalista mainstrem tematika a "fejlett nyugati" országokban már sokkal erõsebb, mint itthon. (pedig már a mostani is alig viselhetõ itthon)
kiöli a természetes és elemi válaszreakciókat. borzalom. és ideológiát is szerkeszt hozzá a többség, hogy ez miért jó, elfogadható, természetes. természetesként kezelni a természetellenest.
elképesztõ, hogy ez Millwallban megtörténhet. arról írhat egy újság (alább linkelt), hogy "teltházas karnevál hangulatot" (tudjuk mit jelent egy buzi karnevál hangulat...) akarnak csinálni london félmillió(!) buzijával abban a stadionban, ahová pár éve még mi is tisztelettel, elismeréssel utaztunk.
a bevételmaximalizálás, a pénz és üzlet mindenhatóságának a nevében. meg azért hogy egy ratyi élvezhesse, hogy hozzáér a seggéhez pár kéz meg ujj a tömegben, ami sajnos most nincs a kevés nézõ miatt, de majd lesz, ugye.
buziparádé és tapizás egy huligánfellegvárban - futballmeccsen. ez az áhított "rend" a focipályákon?
és ezt frankón hagyják a Den-ben? mindenkinek elment az esze?
szar modern foci, kifordult világ!
EEE _________________ Új magyar honfoglalás |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bambi
Csatlakozott: 2008.11.05., Szerda, 16:33 Hozzászólások: 89 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2008 Dec. 16, Kedd. 21:57 Hozzászólás témája: |
|
|
lefordítottam....
Mocskos Buzik! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ggolyo
Csatlakozott: 2006.01.10., Kedd, 21:47 Hozzászólások: 720 Tartózkodási hely: 16-os
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rehno
Csatlakozott: 2006.08.11., Péntek, 13:09 Hozzászólások: 1704 Tartózkodási hely: Vecsés,Ferencváros
|
Elküldve: 2008 Dec. 16, Kedd. 20:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Cardiff ultrák?  _________________ Ádám |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nash
|
Elküldve: 2008 Dec. 16, Kedd. 20:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem semmi ez a videó!!!Verik a buzi rendõrök az ultrákat!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Leeds
Csatlakozott: 2007.11.04., Vasárnap, 16:02 Hozzászólások: 1001 Tartózkodási hely: Bp. XVII
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HN
Csatlakozott: 2006.02.08., Szerda, 16:19 Hozzászólások: 3113 Tartózkodási hely: O szektor
|
Elküldve: 2008 Dec. 15, Hétf. 11:55 Hozzászólás témája: |
|
|
| three_lions írta: | Egy rendõr véletlenül lelõtt egy szurkolót Sau Pauloban. A srác kómában volt de sajnos meghalt.
Itt a videó az esetrõl... |
na baszd! most néztem csak meg!
Ez hihetetlen! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Leeds
Csatlakozott: 2007.11.04., Vasárnap, 16:02 Hozzászólások: 1001 Tartózkodási hely: Bp. XVII
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Robi_K
Csatlakozott: 2005.09.18., Vasárnap, 11:27 Hozzászólások: 5563 Tartózkodási hely: szék
|
Elküldve: 2008 Dec. 12, Pént. 13:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Azt a kurva élet ez elég durva videó. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
a.hun
|
Elküldve: 2008 Dec. 12, Pént. 9:40 Hozzászólás témája: |
|
|
SEGÍTÜNK AZ UTCÁN ALVÓ EMBEREKNEK!
20.-án 18:00 Ftc székház!
MINDENKI JÖJJÖN(HA LEHET KOCSIVAL)!
HOZZATOK RUHÁT ÉS KAJÁT!
MINDEN CSOPORT JELEN LESZ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Attilio
|
Elküldve: 2008 Dec. 12, Pént. 9:35 Hozzászólás témája: |
|
|
| FTCmizo írta: | | Attilio írta: | | three_lions írta: | Egy rendõr véletlenül lelõtt egy szurkolót Sau Pauloban. A srác kómában volt de sajnos meghalt.
most ez nekem nem tiszta teljesen. a videon ütés látszik, nem lövés, és utána még mozgott a srác... biztos h meghalt? |
Kocsinál látszik hogy ráfogja az emberre a fegyvert hallani lövést,majd megüti,utána való pillanat teszi el a fegyverét a helyére. |
buzi melóhelyen nincs hang.
akkor nem szóltam... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FTCmizo
Csatlakozott: 2006.02.19., Vasárnap, 22:21 Hozzászólások: 2612 Tartózkodási hely: Budapest,K-szektor
|
Elküldve: 2008 Dec. 12, Pént. 9:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| Attilio írta: | | three_lions írta: | Egy rendõr véletlenül lelõtt egy szurkolót Sau Pauloban. A srác kómában volt de sajnos meghalt.
most ez nekem nem tiszta teljesen. a videon ütés látszik, nem lövés, és utána még mozgott a srác... biztos h meghalt? |
Kocsinál látszik hogy ráfogja az emberre a fegyvert hallani lövést,majd megüti,utána való pillanat teszi el a fegyverét a helyére. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Attilio
|
Elküldve: 2008 Dec. 12, Pént. 9:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| three_lions írta: | Egy rendõr véletlenül lelõtt egy szurkolót Sau Pauloban. A srác kómában volt de sajnos meghalt.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Torcsipapa
Csatlakozott: 2007.01.20., Szombat, 13:29 Hozzászólások: 601 Tartózkodási hely: Jászberény / Zugló
|
Elküldve: 2008 Dec. 12, Pént. 9:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Timoti McCvay elinekciózása óta, ez volt az "elsõ nyilvános kivégzés" amit a médiában láttam...agyrém... _________________ Láthatod , hogy érted én mindent megteszek , a sálamhoz viszont ne nyúkálj mert rögtön rádverek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
a.hun
|
Elküldve: 2008 Dec. 12, Pént. 8:25 Hozzászólás témája: |
|
|
SEGÍTÜNK AZ UTCÁN ALVÓ EMBEREKNEK!
20.-án 18:00 Ftc székház!
MINDENKI JÖJJÖN(HA LEHET KOCSIVAL)!
HOZZATOK RUHÁT ÉS KAJÁT!
MINDEN CSOPORT JELEN LESZ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zoli (szotyi)
Csatlakozott: 2007.06.27., Szerda, 17:15 Hozzászólások: 2578 Tartózkodási hely: Vecsés
|
Elküldve: 2008 Dec. 12, Pént. 1:43 Hozzászólás témája: |
|
|
hogy a faszba lehet ugy ûtni hogy a rendõr ujja a ravaszon van????  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zoli (szotyi)
Csatlakozott: 2007.06.27., Szerda, 17:15 Hozzászólások: 2578 Tartózkodási hely: Vecsés
|
Elküldve: 2008 Dec. 12, Pént. 1:40 Hozzászólás témája: |
|
|
anyád
elég durva
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
three_lions
|
Elküldve: 2008 Dec. 12, Pént. 1:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Egy rendõr véletlenül lelõtt egy szurkolót Sau Pauloban. A srác kómában volt de sajnos meghalt.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SnEaK
Csatlakozott: 2006.01.19., Csütörtök, 22:48 Hozzászólások: 2418 Tartózkodási hely: Érsekújvár/Szeged
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Jovetic-8
Csatlakozott: 2008.09.12., Péntek, 12:54 Hozzászólások: 69 Tartózkodási hely: Judapest
|
Elküldve: 2008 Dec. 12, Pént. 0:20 Hozzászólás témája: |
|
|
| Piszkos Fred írta: | Ott szó szerint azt mondja hogy megerõszakolták.....
Én el tudom képzelni..... szerb kurvák azok,állatok
 |
HALÁL A MOCSKOS PATKÁNY SZERB FÉRGEKRE!!!!!!!!
HA NEKEM NEM HISZTEK, NÉZZÉTEK MEG A MAGYAROK A BALKÁNI HÁBORÚBAN C. DOK. FILMET (KAPUFILM KIADÓ) ROHADT MOCSKOS UTOLSÓ FÉRGEK! A MAGYAROKAT KÜLDTÉK AZ ELSÕ VONALBA FEGYVER NÉLKÜL, LÕTTÉK AGYON, DARÁLÁK BE ÕKET HÚSDARÁLÓBAN (NEM FIKCIÓ...), VÁGTÁK LE A MAGYAR KISEGYEREKEK KISUJJAIT ÉS FÛZTÉK A NYAKUKBA ÕKET...KÜLDÉK KI A HÁZTETÕRE A MAGYAR NÕKET VILLÁMHÁRÍTÓNAK... NEM VICC! NÉZZETEK UTÁNA! AKI EZEK UTÁN PARTIZAN BEOGRADOT AVGY ZVEZDÁN ÉLTETI MINT "NAGY SZURKOLÓKAT" NO AZ ELEMHET A FASZBA..SOHA NEM LESZ FERENCVÁROSI ÉS SOHA NEM LESZ MAGYAR!
sZAR SZERBIA, SZAB SZANDSZSÁK! SOHA NEM LÉTEZTETEK!
VOLTINK, VAGYUNK, LESZÜNK! _________________ Boia chi molla! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Jovetic-8
Csatlakozott: 2008.09.12., Péntek, 12:54 Hozzászólások: 69 Tartózkodási hely: Judapest
|
Elküldve: 2008 Dec. 12, Pént. 0:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| Roberto írta: | | Torcsipapa írta: | Teljesen kizártank tartom én is bármelyik markánsabb ultra csoportba...megnézném én ha modnjuk kiderülne, hogy valamelyik drughi, vagy irriducibili vezérrõl kiderülne hogy buzzancs...
mondjuk ha most vissza gondolok a szerb részre a discoveryn, ott volt egy tag a grobariból aki elmesélte, hogy a 70-es évekbe kivitték a belgrádba vendégeskedõ torcida vezért egy partizan legenda sírjához, megcsókoltatták vele a sírt és ugyan nem mondták ki de azt mondaták hogy a legkeményebbet kapta a faszi...én segbe kúráson kívül mást nem nagyon tudok elképzelni...ez érdekes lenne ha így lett volna... |
én úgy emlékszem, hogy ki is mondták, hogy seggbe dugták az embert... de lehet hogy tévedek... akkor bocsi. |
HALÛL SZERBIÁRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Boia chi molla! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SnEaK
|
Elküldve: 2008 Dec. 12, Pént. 0:00 Hozzászólás témája: |
|
|
| Torcsipapa írta: | | Teljesen kizártank tartom én is bármelyik markánsabb ultra csoportba...megnézném én ha modnjuk kiderülne, hogy valamelyik drughi, vagy irriducibili vezérrõl kiderülne hogy buzzancs... |
Itt most nem ultrákról, hanem angol hoolokról volt szó.
Az angol szcénába sokkal kevésbé szól bele a politika mint mondjuk Itáliában.
Hatalmas a különbség a kettõ között. _________________ www.ultrashun.slx.hu
http://ultras-tifo.net
www.fototifo.it
www.footballcasual.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SnEaK
|
Elküldve: 2008 Dec. 11, Csüt. 23:56 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kriszta (ccicus) írta: | El nem tudnék képzelni ilyet a Ferencvárosnál. Ellenkezne a Ferencváros eszméivel. Szerintem.
Mondjuk más, komolyabb brigádnál sem tudom elképzelni. Az mtk-nál elférne. De máshol? Ennyire nem lehet liberális Európa... |
Magyarországon semelyik brigádnál se tudnék ilyet elképzelni, de nyugaton már annál inkább.
Elég csak a hollandokra gondolni.
Egyébként meg Európa sokkal liberálisabb mint Amerika - legalábbis társadalmilag. _________________ www.ultrashun.slx.hu
www.fototifo.it
www.footballcasual.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Robi_K
Csatlakozott: 2005.09.18., Vasárnap, 11:27 Hozzászólások: 5563 Tartózkodási hely: szék
|
Elküldve: 2008 Dec. 11, Csüt. 19:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Azt mondta, hogy ha XY azt mondja h seggbekúr akkor komolyan gondolja.
Tehát igen seggbebaszták. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Roberto
Csatlakozott: 2007.11.26., Hétfő, 14:39 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Dec. 11, Csüt. 19:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| Torcsipapa írta: | Teljesen kizártank tartom én is bármelyik markánsabb ultra csoportba...megnézném én ha modnjuk kiderülne, hogy valamelyik drughi, vagy irriducibili vezérrõl kiderülne hogy buzzancs...
mondjuk ha most vissza gondolok a szerb részre a discoveryn, ott volt egy tag a grobariból aki elmesélte, hogy a 70-es évekbe kivitték a belgrádba vendégeskedõ torcida vezért egy partizan legenda sírjához, megcsókoltatták vele a sírt és ugyan nem mondták ki de azt mondaták hogy a legkeményebbet kapta a faszi...én segbe kúráson kívül mást nem nagyon tudok elképzelni...ez érdekes lenne ha így lett volna... |
én úgy emlékszem, hogy ki is mondták, hogy seggbe dugták az embert... de lehet hogy tévedek... akkor bocsi. _________________ Ferencváros Futsal Klub |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Piszkos Fred
Csatlakozott: 2007.05.28., Hétfő, 17:18 Hozzászólások: 2759 Tartózkodási hely: K.O.S.D.
|
Elküldve: 2008 Dec. 11, Csüt. 17:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Ott szó szerint azt mondja hogy megerõszakolták.....
Én el tudom képzelni..... szerb kurvák azok,állatok
 _________________ 1 ÉLET 1 ÉRZÉS 1 MÁS VILÁG
Hiszem hogy lesz feltámadás.. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Torcsipapa
Csatlakozott: 2007.01.20., Szombat, 13:29 Hozzászólások: 601 Tartózkodási hely: Jászberény / Zugló
|
Elküldve: 2008 Dec. 11, Csüt. 17:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Teljesen kizártank tartom én is bármelyik markánsabb ultra csoportba...megnézném én ha modnjuk kiderülne, hogy valamelyik drughi, vagy irriducibili vezérrõl kiderülne hogy buzzancs...
mondjuk ha most vissza gondolok a szerb részre a discoveryn, ott volt egy tag a grobariból aki elmesélte, hogy a 70-es évekbe kivitték a belgrádba vendégeskedõ torcida vezért egy partizan legenda sírjához, megcsókoltatták vele a sírt és ugyan nem mondták ki de azt mondaták hogy a legkeményebbet kapta a faszi...én segbe kúráson kívül mást nem nagyon tudok elképzelni...ez érdekes lenne ha így lett volna... _________________ Láthatod , hogy érted én mindent megteszek , a sálamhoz viszont ne nyúkálj mert rögtön rádverek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
three_lions
|
Elküldve: 2008 Dec. 11, Csüt. 0:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Más: biztos sokan hallottatok Cass Pennantrõl, az ICF tagja és egyik vezére, aki az éjszakai életben is elismert volt (a bandájuk csinálta a portát több londoni klubban), és kapott 3 golyót miután nem engedett be egy embert egy klubba.
Nah, csináltak róla egy filmet (az egyik könyve alapján), Cass a címe, itt is volt már belinkelve. Eddig elég kevés helyrõl lehetett letölteni, de most találtam egy egész jót: http://upit.to/file:09b9c38114/Cass..www.iwillsearch4u.com.avi
+200 kB/seccel jön most, lehetne jobb, de ez szerintem korrekt.
Felirat nincs hozzá, fene tudja, hogy lesz-e valaha is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
three_lions
|
Elküldve: 2008 Dec. 10, Szer. 23:48 Hozzászólás témája: |
|
|
| *Mármint egy angol fórumon jött fel a téma. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kriszta (ccicus)
|
Elküldve: 2008 Dec. 10, Szer. 23:48 Hozzászólás témája: |
|
|
El nem tudnék képzelni ilyet a Ferencvárosnál. Ellenkezne a Ferencváros eszméivel. Szerintem.
Mondjuk más, komolyabb brigádnál sem tudom elképzelni. Az mtk-nál elférne. De máshol? Ennyire nem lehet liberális Európa... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
three_lions
|
Elküldve: 2008 Dec. 10, Szer. 23:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez nem vicc, tényleg léteznek ezek a csoportok.
Egyébként az a durva, hogy egy zártkörû hoolfórumon feljött ez a téma, és a többség azt mondta, hogy õk leszarják ha valamelyik társuk buzi, csak lehessen rá számítani ha box van. Érdekes. Vélemények? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KriS
|
Elküldve: 2008 Dec. 10, Szer. 21:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| three_lions írta: | Tudtátok, hogy a Millwallnak van egy meleg "tábora"? Pink Lions a nevük (Rózsaszín Oroszlánok). Még honlapjuk is van: http://pinklions.50webs.com/ Egyébként pont a hetekben alakult egy az Aston Villánál is. Ja, és elvileg (ez pletyka csak) 1-2 Birmingham Citys ismert fekete hool is ratyi.  |
Sztem ez vmi rossz vicc mint anno a buzi skinheadek. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
three_lions
|
Elküldve: 2008 Dec. 10, Szer. 19:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Tudtátok, hogy a Millwallnak van egy meleg "tábora"? Pink Lions a nevük (Rózsaszín Oroszlánok). Még honlapjuk is van: http://pinklions.50webs.com/ Egyébként pont a hetekben alakult egy az Aston Villánál is. Ja, és elvileg (ez pletyka csak) 1-2 Birmingham Citys ismert fekete hool is ratyi.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
beer
|
Elküldve: 2008 Dec. 07, Vas. 9:13 Hozzászólás témája: |
|
|
ugyanaz dvd formatumban.
Ha valaki ebbol kiszedi nekem a cseh feliratot, akkor szivesen leforditom
| Kód: | http://rapidshare.com/files/54778963/Pro__REUPLOAD_Remo.part01.rar
http://rapidshare.com/files/54779665/Pro__REUPLOAD_Remo.part02.rar
http://rapidshare.com/files/54780181/Pro__REUPLOAD_Remo.part03.rar
http://rapidshare.com/files/54780760/Pro__REUPLOAD_Remo.part04.rar
http://rapidshare.com/files/54781559/Pro__REUPLOAD_Remo.part05.rar
http://rapidshare.com/files/54782205/Pro__REUPLOAD_Remo.part06.rar
http://rapidshare.com/files/54782654/Pro__REUPLOAD_Remo.part07.rar
http://rapidshare.com/files/54783229/Pro__REUPLOAD_Remo.part08.rar
http://rapidshare.com/files/54784176/Pro__REUPLOAD_Remo.part09.rar
http://rapidshare.com/files/54785362/Pro__REUPLOAD_Remo.part10.rar
http://rapidshare.com/files/54786215/Pro__REUPLOAD_Remo.part11.rar
http://rapidshare.com/files/54787235/Pro__REUPLOAD_Remo.part12.rar
http://rapidshare.com/files/54787944/Pro__REUPLOAD_Remo.part13.rar
http://rapidshare.com/files/54788584/Pro__REUPLOAD_Remo.part14.rar
http://rapidshare.com/files/54789768/Pro__REUPLOAD_Remo.part15.rar
http://rapidshare.com/files/54790408/Pro__REUPLOAD_Remo.part16.rar
http://rapidshare.com/files/54791073/Pro__REUPLOAD_Remo.part17.rar
http://rapidshare.com/files/54791520/Pro__REUPLOAD_Remo.part18.rar
http://rapidshare.com/files/54791934/Pro__REUPLOAD_Remo.part19.rar
http://rapidshare.com/files/54792450/Pro__REUPLOAD_Remo.part20.rar
http://rapidshare.com/files/54792925/Pro__REUPLOAD_Remo.part21.rar
http://rapidshare.com/files/54793390/Pro__REUPLOAD_Remo.part22.rar
http://rapidshare.com/files/54794084/Pro__REUPLOAD_Remo.part23.rar
http://rapidshare.com/files/54794713/Pro__REUPLOAD_Remo.part24.rar
http://rapidshare.com/files/54795526/Pro__REUPLOAD_Remo.part25.rar
http://rapidshare.com/files/54796563/Pro__REUPLOAD_Remo.part26.rar
http://rapidshare.com/files/54797263/Pro__REUPLOAD_Remo.part27.rar
http://rapidshare.com/files/54797859/Pro__REUPLOAD_Remo.part28.rar
http://rapidshare.com/files/54798450/Pro__REUPLOAD_Remo.part29.rar
http://rapidshare.com/files/54798924/Pro__REUPLOAD_Remo.part30.rar
http://rapidshare.com/files/54799379/Pro__REUPLOAD_Remo.part31.rar
http://rapidshare.com/files/54800063/Pro__REUPLOAD_Remo.part32.rar
http://rapidshare.com/files/54800617/Pro__REUPLOAD_Remo.part33.rar
http://rapidshare.com/files/54801140/Pro__REUPLOAD_Remo.part34.rar
http://rapidshare.com/files/54801793/Pro__REUPLOAD_Remo.part35.rar
http://rapidshare.com/files/54802639/Pro__REUPLOAD_Remo.part36.rar
http://rapidshare.com/files/54803239/Pro__REUPLOAD_Remo.part37.rar
http://rapidshare.com/files/54803630/Pro__REUPLOAD_Remo.part38.rar
http://rapidshare.com/files/54804129/Pro__REUPLOAD_Remo.part39.rar
http://rapidshare.com/files/54804694/Pro__REUPLOAD_Remo.part40.rar
http://rapidshare.com/files/54805221/Pro__REUPLOAD_Remo.part41.rar
http://rapidshare.com/files/54805707/Pro__REUPLOAD_Remo.part42.rar
http://rapidshare.com/files/54806212/Pro__REUPLOAD_Remo.part43.rar
http://rapidshare.com/files/54806783/Pro__REUPLOAD_Remo.part44.rar
http://rapidshare.com/files/54806843/Pro__REUPLOAD_Remo.part45.rar
Pass: Remo |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
beer
|
Elküldve: 2008 Dec. 07, Vas. 8:28 Hozzászólás témája: |
|
|
| SIMI FOREVER írta: | | ehhez kell egy rapidshare letöltõ progi, amit elvileg le tudsz szedni netrõl, de ha nem akkor keress meg fõnök itt, és áttolom msn-en... |
keress ra a neten. Windowsra Rapget es Linuxra Fatrat ajanlott  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SIMI FOREVER
Csatlakozott: 2005.06.28., Kedd, 11:35 Hozzászólások: 10654 Tartózkodási hely: A legszebb hely a világon: A NÉPLIGET!!!
|
Elküldve: 2008 Dec. 07, Vas. 3:54 Hozzászólás témája: |
|
|
ehhez kell egy rapidshare letöltõ progi, amit elvileg le tudsz szedni netrõl, de ha nem akkor keress meg fõnök itt, és áttolom msn-en... _________________ Magyarország a MAGYAROKÉ!!!
Aquila non captat muscat!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bede Zsolt
Csatlakozott: 2004.07.04., Vasárnap, 22:47 Hozzászólások: 5444 Tartózkodási hely: VII.ker
|
Elküldve: 2008 Dec. 07, Vas. 1:24 Hozzászólás témája: |
|
|
ezt hogy kell leszedni?
magyaritaná valaki? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
beer
|
Elküldve: 2008 Dec. 06, Szomb. 23:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| Grini írta: | | Magyar? Holnap letöltöm. | cseh |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Grini Site Admin
Csatlakozott: 2004.02.12., Csütörtök, 22:06 Hozzászólások: 11889 Tartózkodási hely: L szektor
|
Elküldve: 2008 Dec. 06, Szomb. 23:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Magyar? Holnap letöltöm. _________________ Küzdjetek hát a Ferencvárosért, a Fradi-szív többet ér... MINDENNÉL!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
beer
|
Elküldve: 2008 Dec. 06, Szomb. 22:52 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sparta Praga... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
beer
|
Elküldve: 2008 Dec. 06, Szomb. 22:52 Hozzászólás témája: |
|
|
| Grini írta: | Mi ez mi ez? Magyar? Kis sample-t szavakban pls.  | komcsi idoszakbol film, a Sparta szurkoloirol.
Vonattal utaztak Besztercebanyara, a vagont amelyikben voltak eleg jol ledaraltak, a kaller csajt megszerettek, tobbit meg kell nezni. Olyan dokumentumfilm stilusban van forgatva, beleszove a vallatasok... stb |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Grini Site Admin
Csatlakozott: 2004.02.12., Csütörtök, 22:06 Hozzászólások: 11889 Tartózkodási hely: L szektor
|
Elküldve: 2008 Dec. 06, Szomb. 16:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Mi ez mi ez? Magyar? Kis sample-t szavakban pls.  _________________ Küzdjetek hát a Ferencvárosért, a Fradi-szív többet ér... MINDENNÉL!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
beer
|
Elküldve: 2008 Dec. 06, Szomb. 7:46 Hozzászólás témája: |
|
|
egy igazi gyongyszem
az elso film amit lattam huliganokrol. meg keresek hozza feliratot is mert csehül van
| Kód: | http://rapidshare.com/files/35661106/Film_Proc.part1.rar
http://rapidshare.com/files/35662729/Film_Proc.part2.rar
http://rapidshare.com/files/35664417/Film_Proc.part3.rar
http://rapidshare.com/files/35666047/Film_Proc.part4.rar
http://rapidshare.com/files/35667472/Film_Proc.part5.rar
http://rapidshare.com/files/35668851/Film_Proc.part6.rar
http://rapidshare.com/files/35670208/Film_Proc.part7.rar
http://rapidshare.com/files/35670272/Film_Proc.part8.rar |
rarpass: |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kriszta (ccicus)
|
Elküldve: 2008 Dec. 02, Kedd. 18:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Trécsben már volt.
Eléggé adnám azt a túrát.  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterszky
|
Elküldve: 2008 Dec. 02, Kedd. 18:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Marseille: halálos fenyegetés az Atlético-szurkolóknak
Egy héttel az Olympique Marseille–Atlético Madrid Bajnokok Ligája-mérkõzés elõtt a francia klub szurkolói halálosan megfenyegették spanyol ellenlábasaikat.
Az OM-hívek e-mailben tudatták az Atlético-táborral, hogy közülük nyolc embert megölnek azért, mert egy rendbontó társukat a két csapat madridi találkozója után nyolc év börtönbüntetésre ítélték.
A fõvárosi egyesület válaszként eltanácsolta rajongóit a marseille-i utazástól, Alfredo Perez Rubalcaba spanyol belügyminiszter azonban közölte: bízik a francia rendõrségben. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
<marci>
|
Elküldve: 2008 Nov. 30, Vas. 22:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Robee 87, ment privát a játékkal kapcsolatban. Majd légyszi válaszolj. Kösz. _________________ Fradistának lenni több, mint egy csapatnak szurkolni! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kriszta (ccicus)
|
Elküldve: 2008 Nov. 30, Vas. 15:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Hools, nem trécs.
Kösz. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterszky
|
Elküldve: 2008 Nov. 30, Vas. 14:44 Hozzászólás témája: |
|
|
És a német pályát hogyan csináltad meg? Engem mindig szétvertek, folyamatosan érkeznek az ellenséges csoportok, a rendõröket az elsõ rohamnál leölik és mindig megtalálnak. Pénzt nem tudok eleget gyûjteni, hogy legyen ember/fegyver... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hooligan76
|
Elküldve: 2008 Nov. 30, Vas. 14:35 Hozzászólás témája: |
|
|
| Jelentem én csalás nélkül vittem végig pár évvel ezelõtt. Óriási a játék, ha jól tudom beakarták tiltani. Nem is értem miért:-)) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
v1rush
|
Elküldve: 2008 Nov. 30, Vas. 14:17 Hozzászólás témája: |
|
|
| peterszky írta: | | v1rush írta: | | Melyik csalással léptél át rajta? |
stamppot -> instant gyõzelem
Ha élvezetesebben szeretndl:
hamburger -> az éppen pályán lévõ vagy kijelölt hoolok halhatatlanok lesznek
broodjekroket -> pár €
frikandel -> pár hool
(mindkettõ többször alkalmazható a nagyobb élvezet érdekében) |
Köszi, az utolsó kettõt ismertem.  _________________ EASTERN GREENS |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterszky
|
Elküldve: 2008 Nov. 30, Vas. 14:11 Hozzászólás témája: |
|
|
| v1rush írta: | | Melyik csalással léptél át rajta? |
stamppot -> instant gyõzelem
Ha élvezetesebben szeretndl:
hamburger -> az éppen pályán lévõ vagy kijelölt hoolok halhatatlanok lesznek
broodjekroket -> pár €
frikandel -> pár hool
(mindkettõ többször alkalmazható a nagyobb élvezet érdekében) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
v1rush
|
Elküldve: 2008 Nov. 30, Vas. 13:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| peterszky írta: |
*[3.6] Germany - Stronghold in Germany <-- ezt nem lehet megcsinálni, nekem az ezelõttiek és az utána következõek sikerültek (csalással át lehet lépni rajta) |
Melyik csalással léptél át rajta? _________________ EASTERN GREENS |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Robee87
Csatlakozott: 2008.05.30., Péntek, 14:19 Hozzászólások: 625 Tartózkodási hely: Tapolca
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Grini Site Admin
|
Elküldve: 2008 Nov. 30, Vas. 13:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem megvan. _________________ Küzdjetek hát a Ferencvárosért, a Fradi-szív többet ér... MINDENNÉL!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterszky
|
Elküldve: 2008 Nov. 30, Vas. 13:09 Hozzászólás témája: |
|
|
*[3.1] The Netherlands - Going Dutch
*[3.2] France - Frenzy in France
*[3.3] United Kingdom - Contained in England
*[3.4] United Kingdom - City Violence
*[3.5] The Netherlands - Flower Dope
*[3.6] Germany - Stronghold in Germany <-- ezt nem lehet megcsinálni, nekem az ezelõttiek és az utána következõek sikerültek (csalással át lehet lépni rajta)
A többi pálya se semmi, az utolsó a legjobb, de nem lövöm le a poént  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KP
Csatlakozott: 2007.11.04., Vasárnap, 23:47 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Nov. 30, Vas. 13:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| Anno en a 3. vagy 4. palyaig tudtam eljutni, de azt lehetetlenseg megcsinalni, pedig probalkoztam vele rendesen. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterszky
|
Elküldve: 2008 Nov. 30, Vas. 13:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Legnagyobb játék a világon! Van egy extra eredeti példányom, ha érdekel, akkor szívesen odaadom. Csak egy baj van vele, hogy a németországi pályát lehetetlen megcsinálni... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Leeds
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
NNS
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
J.O.L.
|
Elküldve: 2008 Nov. 27, Csüt. 23:58 Hozzászólás témája: |
|
|
a balhé az érdekes, de hogy a pályán mi az eredmény az már nem fontos
ide süllyedt a foci... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
NNS
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
J.O.L.
|
Elküldve: 2008 Nov. 27, Csüt. 23:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tudom hogy a csetepatét ki nyerte, de a pályán a hollandok diadalmaskodtak.
Hamburg - Ajax 0 - 1 gól: L E O N A R D O 77.perc |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterszky
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Green Army
|
Elküldve: 2008 Nov. 27, Csüt. 19:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Three Lions: még linkelhetnél hasonló jókat, régóta kerestem ezt!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Attilio
|
Elküldve: 2008 Nov. 27, Csüt. 18:17 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kicsiabors írta: |
Nem lövöldöztek!
A történet röviden annyi, hogy a Zvezdásokat egy civil rendõr filmezte a lelátón, mire kiszúrták az arcot a és betámadták az ultrák. Kicsit helybenhagyták a zsernyákot, görögtûzzel pár helyen megégették a testét (elég jól). Védekezésül a fegyverét elõvette a zsernyák, de nem használta!
Az egyik Zvezdás ultra 10 év letöltendõ börtönt kapott ezért...
-ACAB- |
a rendõrök állították h nem használta a fegyverét... egyik videon lehet hallani lövést...
mocskos rendõrök! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szauron
|
Elküldve: 2008 Nov. 27, Csüt. 16:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Top5:
1. Cardiff City 90 letartóztatás
2. Wolves 64 letartóztatás
3. Leicester City 64 letartóztatás
4. Bristol City 64 letartóztatás
5. Stoke City 58 letartóztatás
Holtversenynél mi rangsorolt?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kicsiabors
|
Elküldve: 2008 Nov. 27, Csüt. 16:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| Igen. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Torcsipapa
|
Elküldve: 2008 Nov. 27, Csüt. 16:48 Hozzászólás témája: |
|
|
és ezért a zvezdás ultáért tartottak a játékosok szimpátia tüntetést nem ? _________________ Láthatod , hogy érted én mindent megteszek , a sálamhoz viszont ne nyúkálj mert rögtön rádverek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kicsiabors
|
Elküldve: 2008 Nov. 27, Csüt. 16:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem lövöldöztek!
A történet röviden annyi, hogy a Zvezdásokat egy civil rendõr filmezte a lelátón, mire kiszúrták az arcot a és betámadták az ultrák. Kicsit helybenhagyták a zsernyákot, görögtûzzel pár helyen megégették a testét (elég jól). Védekezésül a fegyverét elõvette a zsernyák, de nem használta!
Az egyik Zvezdás ultra 10 év letöltendõ börtönt kapott ezért...
-ACAB- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
coolcage
Csatlakozott: 2004.08.24., Kedd, 8:06 Hozzászólások: 2000 Tartózkodási hely: 7-es szektor
|
Elküldve: 2008 Nov. 27, Csüt. 16:19 Hozzászólás témája: |
|
|
| three_lions írta: | Egy kis angol statisztika
Top5:
5. Sheffield United 64 letartóztatás
6. Stoke City 58 letartóztatás
|
_________________ www.7side.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
balázs C94
|
Elküldve: 2008 Nov. 27, Csüt. 12:21 Hozzászólás témája: |
|
|
köszönet a statisztikákért 'lions'.
jó és idézhetõ.
mert angliában megoldották. ugye. _________________ Új magyar honfoglalás |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fantasticfour
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
three_lions
|
Elküldve: 2008 Nov. 25, Kedd. 18:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Egy kis angol statisztika
Itt van egy lista, amely mutatja, hogy 2007-2008-as Premier League szezonban melyik csapattól hány embert tartoztattak le, és miért.
Top5:
1. Manchester United 247 letartóztatás
2. Chelsea 106 letartóztatás
3. Arsenal 105 letartóztatás
4. Manchester City 101 letartóztatás
5. Birmingham City 99 letartóztatás
Itt pedig a Championshipes csapatok találhatók meg (2. osztály)
Top5:
5. Stoke City 58 letartóztatás
Itt pedig a harmadosztály, a League One
1. Leeds United 156 letartóztatás
2. Millwall 78 letartóztatás
3. Nottingham Forest 50 letartóztatás
4. Carlisle 48 letartóztatás
5. Swindon Town 48 letartóztatás |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kriszta (ccicus)
|
Elküldve: 2008 Nov. 22, Szomb. 21:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Bár a huliganizmushoz valóban semmi köze, és bár nevetni is lehet rajta, vígjátéknak egyáltalán nem nevezném.
Az angol alsó osztály gyerekeinek hétköznapjait mutogatja, egy valós problémát megvilágítva. Utcagyerekek, akik isznak és dohányoznak, akik semmit és senkit nem tisztelnek, egyetlen álmuk a Newcastle bérlet.
Mondjuk érdekesebb, mint a Csavard be, mint Beckham.  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
guppi
Csatlakozott: 2008.10.03., Péntek, 21:28 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: Ahol tejet kapni.
|
Elküldve: 2008 Nov. 22, Szomb. 21:07 Hozzászólás témája: |
|
|
| J.O.L. írta: | Ajánlom mindenki figyelmébe a SZEZONBÉRLET cimû filmet.
(Sunderland vs. Newcastle) |
és egy oldalt is tudnál ajánlani ahonnan lekapom?  _________________ Lehet,hogy hülye vagyok,de egyvalami nem vagyok.HÜLYE!Na az nem vagyok! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SnEaK
|
Elküldve: 2008 Nov. 22, Szomb. 20:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| J.O.L. írta: | | Ajánlom mindenki figyelmébe a SZEZONBÉRLET cimû filmet. |
Én is láttam a mozit, szerintem egy alkalommal mindenképp végig lehet nézni.
Semmi köze nincs a futballhuliganizmushoz, de van benne pár vicces jelenet.
Leginkább a Danny Dyer féle Focinászúthoz tudnám hasonlítani a filmet. _________________ www.ultrashun.slx.hu
www.fototifo.it
www.footballcasual.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SnEaK
|
Elküldve: 2008 Nov. 22, Szomb. 20:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Lengyel szurkolótársaink többnyire képben vannak a szerdahelyi eseményekkel kapcsolatban, kivéve talán egy hozzászólót.
A többség igencsak lenézi a slovan-tábort, páran viszont nem értik, hogy miért nem támadott vissza a magyar szurkolótábor a rendõrattak után.
Sokan a szlovák-lengyel válogatott meccsel példáloznak, ahol a polákok alaposan helyben hagyták a tót drodiokat.
A szerbeknél pedig a szokásos magyargyûlölõ megnyilvánulások mellett van pár korrekt hozzászóló, akik elismerõen beszélnek a magyar szurkolói szcénáról. _________________ www.ultrashun.slx.hu
www.fototifo.it
www.footballcasual.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
J.O.L.
|
Elküldve: 2008 Nov. 22, Szomb. 10:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| mark87 írta: | ez oké. valóban egy nem rossz vígjáték, de semmi köze a hoolokhoz...  |
Ebben igazad van Márk barátom, csak ugy eszembe jutott a SU-NU-rol |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|